top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαKRL Medical

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ?

Έγινε ενημέρωση: 1 Δεκ 2023

Θα μας ακούσετε συχνά-πυκνά να λέμε "Είσαι αφυδατωμένη/νος και δεν μπορούμε σήμερα να πραγματοποιήσουμε την συνεδρία". Ο λόγος είναι βασικός.



Είναι κρίσιμο να εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα μετά τη λέιζερ αποτρίχωση για διάφορους λόγους:

o Καταπραΰνει το Δέρμα:

Η λέιζερ αποτρίχωση μπορεί να προκαλέσει κάποιον βαθμό ερεθισμού στο δέρμα. Η ενυδατική κρέμα θα βοηθήσει στην καταπράυνση του δέρματος και θα μειώσει τον ερεθισμό.

o Βοηθά στην Ανάπλαση:

Η λέιζερ αποτρίχωση μπορεί να προκαλέσει μια μικρή τραυματική αντίδραση στο δέρμα, που μπορεί να χρειάζεται χρόνο για να αναπληρωθεί. Η ενυδατική κρέμα μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της ανάπλασης του δέρματος και να βοηθήσει το δέρμα να ανακτήσει την υγιή του όψη πιο γρήγορα.


o Παρέχει Ενυδάτωση:

Η λέιζερ αποτρίχωση μπορεί να απομακρύνει μέρος του φυσικού λιπιδικού φραγμού του δέρματος, οδηγώντας σε ξηρότερο (αφυδατωμένο) δέρμα. Η ενυδατική κρέμα βοηθά στην αναπλήρωση της υγρασίας που χάθηκε και προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα.

Για τη βέλτιστη φροντίδα του δέρματος μετά τη λέιζερ αποτρίχωση, επιλέξτε μια απαλή ενυδατική κρέμα που δεν περιέχει αγριελιά ή άλλα δυνητικά ερεθιστικά συστατικά. Εφαρμόστε την κρέμα απαλά στην περιοχή που υποβλήθηκε σε λέιζερ αποτρίχωση, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχετε λάβει από το κλινικό προσωπικό στα KRL.

9 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Σχόλια


bottom of page